Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή Σχολική Χρονιά!

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Θα ήθελα επικοινωνώντας μαζί σας στην αρχή της Σχολικής Χρονιάς, να σας προσκαλέσω να συνεργαστούμε για την δημιουργία των καλύτερων δυνατών προϋποθέσεων για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος, που θα ικανοποιεί τους μαθητές μας αλλά και εμάς. 

Για να είναι αυτή η συνεργασία ουσιαστική προγραμματίζουμε με τους Υπεύθυνους των ΕΚΦΕ επιμορφωτικές συναντήσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα.
Ακόμη προτείνω να:
·      Παρακολουθείτε τις αναρτήσεις στο ιστολόγιό μου (http://akontogeorgiou.blogspot.gr/),  όπου  μπορείτε και να διατυπώνετε τις προτάσεις σας, τις απορίες σας και τις ενστάσεις σας,
·      Επικοινωνείτε μαζί μου και με τους υπεύθυνους των ΕΚΦΕ, ιδιαίτερα όσοι/ες έχουν τις ΦΕ ως Β΄ ανάθεση, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά,
·      Αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες που συνδέονται άμεσα με την σημαντική του/ης συνεισφορά στην διδασκαλία των ΦΕ (ΥΑ 155330/Γ7/22-10-2013),  ο/η συνάδελφος που θα οριστεί ως ΥΣΕΦΕ του σχολείου σας.

Θα παρακαλούσα ιδιαιτέρως τους/ις  κ. Διευθυντές/ριες να μεριμνήσουν ώστε:
·      Στο οριστικό Ωρολόγιο Πρόγραμμα οι διδάσκοντες Φυσικές Επιστήμες (ΦΕ) να έχουν μάθημα τις 2 ή 3 πρώτες ώρες την ημέρα που καθορίζεται από τα έγγραφα με Α.Π.21002/02.09.14 και 1355/5.9.2014. Έτσι, όπως είναι ευνόητο, διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και η επιμόρφωση/ενημέρωση των καθηγητών/ριών.
·      Για τον ορισμό του ΥΣΕΦΕ να ληφθεί αποκλειστικά υπόψη η 155330/Γ7/22-10-2013, ώστε να αποφευχθούν δυσλειτουργίες όπως αυτές που διαπιστώνονται όλα τα προηγούμενα χρόνια.
·      Να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εξοπλισμό των Σχολικών Εργαστηρίων σε συνεργασία καταρχήν με τους ΥΣΕΦΕ των σχολείων τους και στη συνέχεια με τους ΥΕΚΦΕ.

Μπορείτε να με βρίσκετε  στο Γραφείο Σχολικών Συμβούλων  κάθε Πέμπτη 9 -11.

Εύχομαι σε όλους και όλες υγεία και καλή δύναμη στο έργο σας!
           

                                                              Ασημίνα Κοντογεωργίου
Σχολική Σύμβουλος Φ.Ε

Ν. Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου