Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Fifty Important Facts You Should Know About Teachers (50 σημαντικά γεγονότα που θα πρέπει να ξέρετε για τους εκπαιδευτικούς)

 Oι εκπαιδευτικοί συχνά υποτιμώνται. Αυτό είναι ιδιαίτερα λυπηρό λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια επίδραση που έχουν σε καθημερινή βάση. Οι εκπαιδευτικοί είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο, αλλά το επάγγελμα είναι συνεχώς χλευάζεται και μειώνεται η σημασία του αντί να γίνεται σεβαστό. Μια μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων έχει λανθασμένη αντίληψη για τους εκπαιδευτικούς και δεν έχει πραγματικά καταλάβει τι χρειάζεται για να είναι ένας δάσκαλος αποτελεσματικός.
Όπως σε κάθε επάγγελμα, υπάρχουν εκείνοι που είναι εξαιρετικοί και εκείνοι που είναι κακοί. Αν κοιτάξουμε πίσω στην εκπαίδευσή μας συχνά θυμώμαστε μεγάλους δασκάλους και κακούς δάσκαλους. Ωστόσο, οι δύο αυτές ομάδες εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύουν το 5% του συνόλου των εκπαιδευτικών. Με βάση αυτή την εκτίμηση, το 95% των εκπαιδευτικών εμπίπτουν κάπου μεταξύ

 αυτών των δύο ομάδων. Αυτό το 95% δεν μπορεί να είναι αξέχαστοι, αλλά αυτοί είναι οι καθηγητές που εμφανίζονται κάθε μέρα, κάνουν τη δουλειά τους, και να λαμβάνουν λίγη αναγνώριση ή έπαινο.
Συνεχίστε εδώ:
http://teaching.about.com/od/pd/a/Fifty-Facts-Everyone-Should-Know-About-Teachers.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου