Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Μαθητικός Διαγωνισμός για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών - EUSO 2016

Σας ενημερώνουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ) προκήρυξε και φέτος υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ τον «Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών-EUSO 2016», που θα διεξαχθεί στην ΕΣΘΟΝΙΑ από 07 έως 14 Μαΐου 2016.
Στα πλαίσια αυτού του Διαγωνισμού τo ΕΚΦΕ Λάρισας, οργανώνει Τοπικό Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στους εργαστηριακούς χώρους του 6ου ΓΕΛ Λάρισας, (με τους όρους που περιγράφονται στο σχετικό έγγραφο της ΠΑΝΕΚΦΕ).
Καλούνται οι ΥΣΕΦΕ και οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ04, (η/και των άλλων κλάδων που διδάσκουν Φ.Ε.) των Λυκείων να συμμετάσχουν ενεργά στη διοργάνωση του διαγωνισμού επιλέγοντας και προετοιμάζοντας κατάλληλα την τριμελή ομάδα μαθητών της Β΄ Λυκείου (που γεννήθηκαν μετά την 1-1-1999), που θα εκπροσωπήσει το σχολείο τους. Οι ΥΣΕΦΕ να δηλώσουν ηλεκτρονικά στο ΕΚΦΕ μέχρι 20 Νοεμβρίου 2015, τα ονόματα του υπεύθ. καθηγητή και των μαθητών που θα συμμετάσχουν (mail@1ekfe.lar.sch.gr).

Δημήτρης Νάκος

     Yπεύθυνος ΕΚΦΕ Λάρισας
                                                                                               
Δείτε Όλη την Διαδικασία για την ανάδειξη των νικητών του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού EUSO ΕΔΩ  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου