Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Πριν κλείσουν τα σχολεία... το 2ο Φαληρικό Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών έγινε!









Tην Παρασκευή 6 Μαρτίου στο 2ο ΓΕΛ Π. Φαλήρου πραγματοποιήθηκε το «2ο Φαληρικό Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών», στο πλαίσιο του οποίου μαθητές από Λύκεια του Π. Φαλήρου και του Πειραιά παρουσίασαν πειράματα και άλλες δραστηριότητες που συνδέονται με τις Φυσικές Επιστήμες.
Ο ενθουσιασμός και η επιστημονική τους κατάρτιση μας εντυπωσίασαν όλους όσους βρεθήκαμε κοντά τους. Εξέφρασαν δε την άποψη ότι τα πειράματα, όταν εκτελούνται από τους ίδιους συντελούν στο να κατανοούν καλύτερα τα φυσικά φαινόμενα και κάνουν τις Φυσικές Επιστήμες περισσότερο ενδιαφέρουσες! Συμμετείχαν και μαθητές της Γ΄ Λυκείου που υπογράμμισαν ότι με τις πειραματικές δραστηριότητες εμβάθυναν περισσότερο στην ύλη των Πανελληνίων Εξετάσεων!
Τους μαθητές εκπαίδευσαν και ενέπνευσαν οι καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Π. Φαλήρου Μαρία Βλαβάκη, Ιωάννης Γράψας (Διευθυντής), Σωκράτης Καλελής, Μαρία Κασιμάτη, Λίνα Μαρματσούρη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Αγλαΐα Χατζάρα, από το 3ο ΓΕΛ Π. Φαλήρου Ηλίας Μωραΐτης, από το 4ο ΓΕΛ Παλαιού Φαλήρου Βασιλική Μηλιώνη και Διονύσης Σγούρος, από το 2ο ΓΕΛ Πειραιά  Σπύρος Πάγκαλος και ο Υπεύθυνος του 1ου ΕΚΦΕ Δ΄ Αθήνας κ. Νάσος Γκουρμπής.
Τα πειράματα παρακολούθησαν μαθητές και καθηγητές από τα ίδια σχολεία ή άλλα που επισκέφθηκαν το 2ο ΓΕΛ Π. Φαλήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου